Заточення ножів м'ясорубки промислового

Заточення ножів м'ясорубки промисловий
Якість різання різних видів продукції загалом не залежить від гостроти різальної крайки. Ідеально рівновага робочої поверхні — це запорука якості різання продуктів. Тому це є головною метою під час заточування ножів м'ясорубки.
Заточування здійснюється тільки за допомогою абразивного матеріалу, , який має дрібні фракції, що дає змогу зберегти щільне прилягання між двома типами ножа і з подаванням СОЖ, що запобігає перегартуванню сталі.
Характеристики
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Виробник | Власне виробництво |
| Стан | Новий |
| Країна виробник | Україна |
| Користувальницькі характеристики | |
| Термін виконання | 1 |
Інформація для замовлення
- Ціна: від 120 ₴
